Međunarodna
Development Centers
Jezici
Razvojni programeri na zahtjev

Razvojni programeri na zahtjev

Zašto tvrtke Nearshore?

Zašto tvrtke Nearshore?

Nearshore model je opisan kao bilo koje outsourcing mjesto "blizu" na svoje primarno tržište (tj. istočnoeuropske zemlje zapadnoeuropskim zemljama). Ekstenzija tima uzima ovaj model i proširuje se time dodavanjem američkog načina poslovanja i švicarskog menadžmenta pružanjem stalnog nadzora nad svojim resursima. Ovaj model unapređuje sljedeće prednosti našim klijentima:
  • Blizina i vremenska zona
  • Kulturni afinitet i jednostavnost poslovanja
  • Uštede troškova
  • Upravljanje očekivanjima
  • Jednostavnost prilagodbe projektima
  • Pristup rijetkim, vrijednim i specijaliziranim talentima
  • IP
  • Klijenti se mogu usredotočiti na osnovnu djelatnost

Naizgled su dostupne za svaku tvrtku koja se uspostavlja na bližem mjestu, a za profinjenog globalnog stručnjaka za izvor može se lako opravdati.

Zašto su slobodnjaci odmakli od neovisnosti?

Zašto su slobodnjaci odmakli od neovisnosti?

Na prvi pogled, freelancing je promatran kao oslobađajući način zaraditi za život gdje freelancer ima potpunu kontrolu nad svojim vremenom. Iako je ova vrsta radne sredine visoko pohvaljena, dolazi s mnogo nedostataka. Mnogi slobodnjaci mogu ići nekoliko dana bez ikakvih interakcija licem u lice s bilo kim. Ova vrsta potpune samoće ne funkcionira, život bez kolega može biti usamljen i nezanimljiv. Čak i male stvari, kao što je nedostatak malih razgovora, mogu ostaviti slobodnjake sami. Osim osamljenosti, a ne dio tima, slobodnjaci se uvijek brinu zbog svog sljedećeg projekta kako bi održali svoju financijsku situaciju. Razlozi kao što su ove vožnje su slobodni radnici da se ponovno pridruže korporativnom svijetu gdje se mogu početi osjećati dio tima i dobiti financijsku sigurnost. Mi na Team Extension®u trebamo naše resurse da pronađemo sreću i, opet, uspjeh u karijeri.
Naš Talent je Ručkan

Naš Talent je Ručkan

Zapošljavamo talentirane programere koji govore engleski, stručnjaci za nove i nadolazeće mobilne i web tehnologije. Naš talent je posvećen, lojalan, kreativan i rezultat vođen. Svi naši programeri nastavili su studije i završili BS / MS u računalnoj znanosti, kao i certifikate u svakom od svojih područja. Naši programeri trebaju završiti kontinuirano obrazovanje unutar svojih specijalnosti kako bi ostali u tijeku s najnovijim trendovima i tehnologijama.

Ekipa dugovječnosti

Ekipa dugovječnosti

Naša tvrtka prati model proširenja tima (TEM) koji osigurava našim programerima, bez obzira na rang, postaju bitni dio klijentskog projekta. Kad talent ima osoblje na projektnom timu, posve su posvećeni projektu. Jamčimo da je naš talent posvećen samo jednom projektu, a ne višestrukom. Naš model nudi fleksibilnost naših resursa za rad na stranicama naših klijenata, In-house iz jedne od naših dvije lokacije u Bukureštu ili na daljinu putem našeg portala.

Mi ne vjerujemo u osoblje naših resursa na više projekata jer to sprječava kvalitetu izvođača, kao i partnerstvo s našim klijentima. Mi na Team Extension® vjerujemo u izgradnju i održavanje naših odnosa i kontinuirano pružanje kvalitete.

Konkurentska cijena

Konkurentska cijena

Naš model (TEM) omogućava našim klijentima da uživaju u luksuznosti unajmljivanja provjerenih razvojnih programera na zahtjev i povezane prednosti koje dolaze s njom, kao i dodatnu korist od niskih cijena timskih proširenja. Naši klijenti zajamčeni su zaključanim cijenama, što štiti klijente od prekomjernog proračuna. Osim naših konkurentnih cijena, naš TEM model također omogućuje našem klijentu da skrati ili spusti poslovanje s kraćim obavijestima bez utjecaja na njihovu dno crta.

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Uredi

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Jeste li spremni preuzeti svoju tvrtku na nove visine?

Jeste li spremni preuzeti svoju tvrtku na nove visine?

Najam najboljih programera, inženjera, programera, kodera i konzultanata u Hrvatska.
Fortune 500 i start-up odabrali programere Team Extension za svoje ključne projekte u programu misije.

Najam Razvojnih Programera u HrvatskaKako radi?