Međunarodna
Development Centers
Jezici

Najam posvećenog
u Hrvatska

U srcu istočne Europe

Olakšavanje najamnine u Hrvatska

Pronalaženje i zadržavanje posvećenog može biti vrlo izazov za neke tvrtke. Ne za nas ipak. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bismo ispravno pregledali našu u Hrvatska. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične iskustvo .
Najam posvećenog
Počeli smo s jednostavnom idejom

Visoka potražnja za

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko vještim talentima u je veća od ponude. To stvara ogromnu nestašicu na tržištu. Naša misija je jednostavna: loviti, zaposliti, zadržati najbolje u Hrvatska. To omogućava našim klijentima da uvijek ostaju ispred krivulje.
Najam posvećenog
U srcu istočne Europe

U srcu istočne Europe

Timsko proširenje nalazi se u Bukureštu, Rumunjska. Kao početni čvorište, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući velike brzine Fiber Optic internetske veze (Rumunjska je zauzela peto mjesto na svijetu za brzinu internetske veze s bloomberg.com), niske troškove poslovanja i opće troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na uspon potrebne poduzetničke kulture samodostatnosti i fleksibilnosti, koja je stvorila jačanje poslovnog sektora, bogatstvo tehničkih vještina i resursa koji govore engleski.

Najam posvećenog
Naše zaposlenike su važne

Naše zaposlenike su važne

Mi u Team Extension SRLu vjerujemo kako se uspjeh našeg poslovanja snažno oslanja na sreću naših zaposlenika, bez obzira na ono što gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Smatramo punim povjerenjem u naš tehnički talent i rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što se ne možemo kretati naprijed i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između pobjede i gubitka po našem mišljenju.

Najam posvećenog

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Uredi

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Jeste li spremni preuzeti svoju tvrtku na nove visine?

Jeste li spremni preuzeti svoju tvrtku na nove visine?

Najam najboljih razvojnih programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konzultanata . Fortune 500 i startup-ovi odaberite razvojni programeri za Team Extension za svoje kritične projekte softvera.
ZapočniteKako radi?