Međunarodna
Development Centers
Jezici

Najam namjenski razvijatelj Microsoft Dynamics AX
u Hrvatska

U srcu istočne Europe

Olakšavamo unajmiti namjenski programer Microsoft Dynamics AX u Hrvatska

Pronalaženje i zadržavanje posvećenog Microsoft Dynamics AX programera može biti vrlo izazov za neke tvrtke. Ne za nas ipak. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bismo ispravno pregledali razvojne programere Microsoft Dynamics AX u Hrvatska. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične iskustvo razvoja.

Microsoft Dynamics AX jedan je od Microsoftovih softverskih proizvoda za planiranje resursa poduzeća. Dio je Microsoft Dynamics obitelji poslovnih aplikacija. Prilagođeni AX razvoj obavlja se s MorphX, integriranim razvojnim okruženjem u sustavu Microsoft Dynamics AX. X ++, izveden iz C + +, programski je jezik iza MorphXa.

Najam namjenski razvijatelj Microsoft Dynamics AX
Počeli smo s jednostavnom idejom

Visoka potražnja za programerima Microsoft Dynamics AX

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko vještim talentima u Microsoft Dynamics AX razvoju je veća od ponude. To stvara ogromnu nestašicu na tržištu. Naša je misija jednostavna: loviti, zaposliti, zadržati najbolje Microsoft Dynamics AX programere u Hrvatska. To omogućava našim klijentima da uvijek ostaju ispred krivulje.
Najam namjenski razvijatelj Microsoft Dynamics AX
U srcu istočne Europe

U srcu istočne Europe

Timsko proširenje nalazi se u Bukureštu, Rumunjska. Kao početni čvorište, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući velike brzine Fiber Optic internetske veze (Rumunjska je zauzela peto mjesto na svijetu za brzinu internetske veze s bloomberg.com), niske troškove poslovanja i opće troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na uspon potrebne poduzetničke kulture samodostatnosti i fleksibilnosti, koja je stvorila jačanje poslovnog sektora, bogatstvo tehničkih vještina i resursa koji govore engleski.

Najam namjenski razvijatelj Microsoft Dynamics AX
Naše zaposlenike su važne

Naše zaposlenike su važne

Mi u Team Extension SRLu vjerujemo kako se uspjeh našeg poslovanja snažno oslanja na sreću naših zaposlenika, bez obzira na ono što gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Smatramo punim povjerenjem u naš tehnički talent i rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što se ne možemo kretati naprijed i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između pobjede i gubitka po našem mišljenju.

Najam namjenski razvijatelj Microsoft Dynamics AX

FAQ

Postoje li neki početni regrutni ili ugovoreni troškovi pri zapošljavanju Microsoft Dynamics AX razvojnih programera s TE?

Da. Zahtijevamo početni depozit koji će se primijeniti kao bonus na vašu prvu fakturu nakon što započnete unajmiti svoje programere. Ako se odlučite ne krenuti naprijed, polog će biti u potpunosti vraćen.

Mogu li zamijeniti resurse za drugog?

Da. Dok rigorozno pregledavamo resurse kako bismo osigurali da zadovoljavaju vaše zahtjeve, razumijemo da svaki razvojni programer neće biti savršeno prikladan za svaku tvrtku.

Kakve načine plaćanja prihvaćate?

Prvenstveno radimo s ACH, bankovnim žicama i obično rade s EUR, CHF, USD i GBP. Za manje iznose prihvaćamo sve glavne kreditne kartice.

Tko posjeduje zakonska prava djela koja su stvorili moji Microsoft Dynamics AX programeri?

Ti, klijent. Naš tim radi izravno za vas i po punom plaćanju sve IP, prava, proizvodi i kodovi koje proizvodi TE su vaše vlasništvo.

Gdje se nalaze Microsoft Dynamics AX razvojni programeri?

Svi naši Microsoft Dynamics AX programeri rade iz jednog od naših objekata u istočnoj Europi. To jamči IP, sigurnost, know-how vlasničkih kodova i imovine naših klijenata. Imamo objekte u većini istočne Europe, posebice u Rumunjskoj, Ukrajini i na Balkanu. Slobodno zakazati posjet!

Zašto ne dopustite Microsoft Dynamics AX programerima da rade kod kuće ili na daljinu?

Poznato je da je striktno o sigurnosti. Udaljeni rad i freelancing izvrsni su kao koncepti, ali naši klijenti, posebno Fortune 500 tvrtke i vlade, jako su zainteresirani da osiguraju IP adresu onoga što njegovi Microsoft Dynamics AX programeri rade.

Koliko trebam proračun za najam Microsoft Dynamics AX razvojnog programera s timskim proširenjem?

Ne se natječu po cijeni, natječemo se na kvaliteti. Tržište je u velikoj potražnji za Microsoft Dynamics AX programera, a nema dovoljno Microsoft Dynamics AX programera za kretanje. Jednostavna ekonomija koju biste mogli reći. To znači da je cijena u svijetu visoka, bez obzira na lokaciju. Zapošljavamo vašeg razvojnog programera Microsoft Dynamics AX (izravno) (u vaše ime). Mi plaćamo sve poreze na zapošljavanje i doprinos za zapošljavanje državi. Bez gnjavaže za vas. Nema kompliciranih administrativnih i administrativnih poteškoća.

Tko će upravljati razvojnim programerom Microsoft Dynamics AX?

Vas. Ovo je velika prednost za vas i naše Microsoft Dynamics AX programere. Radite izravno zajedno. Zato obično dopuštamo da naši klijenti upravljaju svojim programerima Microsoft Dynamics AX izravno. Poznajete vašu aplikaciju Microsoft Dynamics AX bolje od bilo koga. Na zahtjev, također pružamo upravljanje projektom - u vaše ime - vaših Microsoft Dynamics AX programera.

Može li moj Microsoft Dynamics AX programer iz naših ureda tvrtke?

Da. Na zahtjev, na raspolaganju je Microsoft Dynamics AX osoblja razvojnog programera. Svi TE developeri imat će konačnu riječ u preseljenju jer sretni programeri predstavljaju najveći prioritet. Sve troškove prilagodbe troškova života i preseljenja prenose se klijentu. Ovaj dogovor najbolje funkcionira za razdoblja od 3-6 mjeseci. Klijentu koji traži dugoročno preseljenje na licu mjesta se preporučuje da unaprijed obavijesti TE kako bismo mogli zaposliti određene Microsoft Dynamics AX kandidata koji traže preseljenje.

Radite li QA? Što je s CS?

Da. Razmislite o nama kao produžetku vašeg tima. Za QA provodimo besplatan test dimnih plamena na Microsoft Dynamics AX aplikaciji. Preporučujemo da se dodijelite za određenu QA u proračunu. Za CS, imamo i raspoložive resurse za obavljanje CS-a vašeg Microsoft Dynamics AX aplikacije.

Koji alati obično koriste Team Extension?

Team Extension koristi Git, GitHub, Jira, Slack za komunikaciju. Pozivamo vas i na naš kanal Slack.

U našoj tvrtki koristimo određene alate. VPN, itd. Može li ih i moj razvojni programer Microsoft Dynamics AX koristiti?

Da, možemo / koristit ćemo VPN i da možete upotrijebiti sve alate koje vaša tvrtka trenutačno upotrebljava i proslijediti nama. Ako je potrebno obuka, uzmite to u obzir prilikom izrade vaših Microsoft Dynamics AX programera. Konačno, ako su licence potrebne, svakako nabavite licencne licence softvera za razvojnog programera.

Kako započeti? Kako mogu unajmiti svoj resurs Microsoft Dynamics AX?

Super vijest! Jednostavno idite na https://teamextension.hr/get-started/hr. Jednostavno ispunite obrazac i jedan od naših stručnjaka će vas napisati u roku od 24 do 48 sati kako biste dobili postavljanje računa.

Ja sam stručnjak Microsoft Dynamics AX developer, ja sam zainteresiran za rad s TE. Gdje se prijavim?

Stalno zapošljavamo talentirane Microsoft Dynamics AX programere, jednostavno idite na https://teamextension.careers saznati o našim otvorenim pozicijama.

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Uredi

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Jeste li spremni preuzeti svoju tvrtku na nove visine?

Jeste li spremni preuzeti svoju tvrtku na nove visine?

Najam najboljih razvojnih programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konzultanata Microsoft Dynamics AX. Fortune 500 i startup-ovi odaberite razvojni programeri Microsoft Dynamics AX za Team Extension za svoje kritične projekte softvera.
ZapočniteKako radi?