O nama

Najam

Počeli smo s jednostavnom idejom

Mnoge tvrtke - i velike i male - suočile su se s izazovima pronalaženja talentiranih razvojnih programera, uključujući kvalifikaciju kandidata, timsku dinamiku i financijske rezultate u dnu. Naše jedinstveno rješenje za zapošljavanje vrhunskih resursa rješava ove probleme. Potražnja za visoko kvalificiranim talentima ubrzano raste i zauzvrat uzrokuje veliki nedostatak današnjeg tehnološkog tržišta.

To je utjecalo na kvalitetu razvoja aplikacija. Naša misija na proširenju tima je jednostavna. Otkrijte, zaposlite i zadržite vrhunske talente. To omogućuje našim klijentima da ostanu usredotočeni na kratkoročne i dugoročne ciljeve projekta i ispred konkurencije.

U srcu istočne Europe

Timsko proširenje nalazi se u Bukureštu, Rumunjska. Kao početni čvorište, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući velike brzine Fiber Optic internetske veze (Rumunjska je zauzela peto mjesto na svijetu za brzinu internetske veze s bloomberg.com), niske troškove poslovanja i opće troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na uspon potrebne poduzetničke kulture samodostatnosti i fleksibilnosti, koja je stvorila jačanje poslovnog sektora, bogatstvo tehničkih vještina i resursa koji govore engleski.

Naše zaposlenike su važne

Mi u Team Extension SRLu vjerujemo kako se uspjeh našeg poslovanja snažno oslanja na sreću naših zaposlenika, bez obzira na ono što gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Smatramo punim povjerenjem u naš tehnički talent i rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što se ne možemo kretati naprijed i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između pobjede i gubitka po našem mišljenju.

Najam Razvojnih Programera